Trendalarm: Løpeskjørt

Kan du ta en løpetur i skjørt, og hvordan styler du det? Her er alt du trenger å vite om løpeskjørt – skorts.

Å finne det ideelle løpetøyet kan være vanskelig for mange løpere. Shorts kan forårsake gnagsår og leggings kan av og til bli for varme. Løpeskjørt, derimot, kan være akkurat det du leter etter.

> Se alle løpeskjørt

Løpeskjørt 1

Hva skal du se etter i et løpeskjørt?

Hva skal du se etter? Dette avhenger av aktiviteten. Hvis du planlegger å ta en løpetur, se etter et skjørt med integrerte shorts og som er laget av et lett materiale. Lommer er et STORT pluss, og begge løpeskjørtene våre har det! Fukttransporterende stoff er også et stort pluss.

Hvis du leter etter et skjørt å spille tennis i, bruke på gymmen, eller annen aktivitet, bør du se etter ting som pusteevne og fukttransporterende egenskaper. Spiller du tennis er lommer alltid godt å ha, og de bør være store nok til å få plass til en tennisball.

Les også: 10 grunner til å begynne å løpe

Løpeskjørt 2

Kan du løpe i skjørt?

Selvfølgelig! Løpeskjørt er lette og designet for å bevege seg mens du løper. De kan imidlertid føles tunge for noen løpere, avhengig av hvilken type materiale de er laget av. Prøv et skjørt på løpetur for å se hvordan du liker dem. Det er mest av alt et spørsmål om personlig preferanse.

Hvorfor løper folk i skjørt?

Til tross for navnet er de fleste løpeskjørt faktisk "skorts" med kompresjonsshorts under. Og disse shortsene kan være en gave under en lang (eller til og med kort) løpetur ved å forhindre gnagsår. Så prøv et skjørt. Lårene dine vil takke deg for det!

Les også: 5 løpetips for nybegynnere

Løpeskjørt 3

Hva er egentlig et løpeskjørt?

Et løpeskjørt er et skjørt tilpasset fysisk aktivitet. Skjørtet er laget av et lett materiale som puster og er fukttransporterende. Skjørtet har en innebygget shorts med lett kompresjon og to romslige lommer. Noen kaller dette for Tennis Skirt, Golf Skirt eller Skort.

Hvordan styler du et løpeskjørt?

Et løpeskjørt kan kombineres med hvilken som helst polo- eller tanktopp som du finner egnet for golf eller tennis, og hei, det kan også være hvilken som helst farge! Hvis det er veldig varmt ute kan du matche den med en sportsbh og en caps, og det vil få deg til å se både fantastisk og atletisk ut! For en mer avslappet, casual hverdagslook: Style skjørtet med en hvit t-shirt og noen kule sneakers.


Del her

Delivery 2-5 DAGER MED EKSPRESS LEVERING
Change Size LETT Å BYTTE STØRRELSE
Right of Return RETURRETT PÅ ALLE KJØP
Safe & Secure Payments 100% SIKKER BETALING